Private shopping, handpan consult


sinds 30-8-2020 4:00:27

  • Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
  • Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
  • Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
  • Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten Grote foto private shopping handpan consult muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
prijs: € 65
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


HandPanShop.nl is de specialist om jouw unieke handpan te vinden. We zijn ook nu tijdens de crisis op afspraak geopend!
Voor €65,- boek je een persoonlijk consult van 90 minuten. We nemen uitbereid de tijd voor jou (je mag 1 iemand meenemen) om jouw handpan te vinden. Omdat er geen andere klanten zijn en we volledig op jou gericht zijn is er ook de rust om dat te doen. Koop je een handpan dan is het consult gratis.
We werken op een veilige manier volgens de richtlijnen van het RIVM. Onze locatie is ook groot genoeg om voldoende afstand te nemen en op een prettige manier te werken.
Bij Handpanshop.nl hebben we een grote collectie in verschillende toonsoorten, een selectie van de beste bouwers uit de hele wereld. Boek een persoonlijk consult om die ene speciale handpan te vinden die je raakt of boek een workshop als je gewoon nieuwsgierig bent naar dit verrassende instrument. Bel 0621 554 198 of stuur een email naar info@handpanshop.nl
Naast dat je ons op afspraak kunt bezoeken kun je natuurlijk ook online op onze website www.handpanshop.nl jouw handpan of accessoires kopen.
  Welkom bij HandPan Shop
Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van nieuwe handpan drums en gebruikte Hangdrums. Koop direct vanuit voorraad in de webshop of maak een afspraak en probeer de instrumenten zelf uit (of leun achterover en laat ze door ons voorspelen).
Een handpan drum is een bijzonder instrument. Iedere drum wordt handgemaakt, is anders en heeft een uniek geluid. Ze zijn er in verschillende metaalsoorten, toonsoorten en afmetingen. Een handpan drum koop je daarom niet zomaar! We helpen je graag bij het vinden van de handpan drum die je past. Bij ons vind je een handpan die niet alleen goed klinkt, maar je ook raakt. Naast de inkoop van diverse merken maken we zelf ons eigen merk ‘Chaya’. Je kunt bij ons ook terecht voor het retunen of repareren van jouw instrument.
E-mail:
info@handpanshop.nl
Telefoonnummers : 
+31 645 922 966
+31 621 554 198
Adres: 
Zomervlinderberm 1
3994 WL Houten (alleen op afspraak)
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Handpanshop
 ● sku: pshc01


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24167014 Meld aan Aanbod