optreden


Grote foto optreden muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
Op aanvraag
Locatie Schoten  (Antwerpen)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

Omschrijving

Muziek voor senioren en ouderen. Speciaal voor deze doelgroep beschikt Zanger Keyboardspeler Danny boy! over een prachtig samengesteld repertoire met hoofdzakelijke Nederlands- en Engelstalige songs. Het seniorenprogramma bestaat niet alleen uit 'oude' liedjes, maar ook uit liedjes van deze tijd. En wat is een seniorenprogramma zonder even stil te staan bij onvergetelijke 'evergreens' van Engelbert Humperdinck, Fats Domino of The Platters?
Het seniorenprogramma van Zanger Toetsenist Entertainer Danny! is voor vele senioren een feest van herkenning... En dit samen met een top zangeres die ook alle genres zingt.
IETS TE VIEREN IN EEN ZORGCENTRUM?
Veelal worden er speciale middagen georganiseerd. Al dan niet met een thema. Uiteraard speelt Danny,en zangeres indien mogelijk, hier graag op in. Even overleg met u als organisatie is van belang om voor uw bewoners er een onvergetelijke happening van te maken. Maar deze allround entertainer, zanger, keyboardspeler is ook te boeken 'als verjaardagscadeau' voor een familielid dat in een zorgcentrum verblijft. Danny brengt sfeer en gezelligheid! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook dansnamidagen zijn mogelijk.

Er is ook de mogelijkheid om bv achtergrond muziek te spelen bij een etentje enz….
Tel 0486398559
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in SchotenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 18584488

Meer Overige Muziek en Instrumenten

Meer Overige Muziek en Instrumenten aangeboden in deze subrubriek.