Korg pa4x 76 toetsen


sinds 6-2-2018 8:12:11

  • Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards
  • Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards
  • Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards
  • Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards
Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards Grote foto korg pa4x 76 toetsen muziek en instrumenten keyboards
prijs: € 1500
Locatie : Limburg  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Korg pa4x 76 toetsen
Korg's Flagship Arranger Synth - Uw Nieuwe Prestatie Partner
De Pa in Korg's Pa4X toetsenbord staat voor de "professionele arranger" - wat de vraag vraagt, hoe dan ook een arrangortoetsenbord, hoe dan ook? Een toetsenbord van de Arrangement, meer dan een werkstation toetsenbord, is ontworpen om te luisteren naar de akkoorden en melodie die u speelt en realistische klanken begeleidingssporen realiseert. U kunt akkoorden en toetsen met u veranderen volgens de "stijl" van Muziek die u opgeeft. Arranger toetsenborden hebben ook microfoon ingangen met vocale processors die harmonie voor uw stem genereren, afhankelijk van de akkoorden die u speelt. Dus als je muziek schrijft, zijn toetsenborden ontworpen om een ​​ding te doen en goed te doen: maak snel afspraken van je muziek snel. Magie? Bijna. Kijk onder de Pa3X aluminium-behuizing om erachter te komen wat Korgs vlaggenschip-synthesizer zo krachtig maakt.
Trippletech01@gmail.com
Whatsapp: +1 619 567 9490
Voer in 400 stijlen uit
Dus je bent gevraagd om een ​​Braziliaanse jazzbalade met een akoestische gitaar en een traditionele percussie op een dag op te stellen met slechts een toetsenbord. Dat is waar een kleine Pa4X "magie" handig kan komen. Korg's 400 stijlen combineren backing-instrumenten (drums, bas, ritme gitaren, snaar secties, enz.) Met ritmes die passen bij specifieke muzikale genres - rock, jazz, Latijn, land, techno, enzovoort. Elke stijl is volledig gevuld met Style Elements, de bouwstenen van liedjes - 4 varianten, 3 intro's, 3 eindjes en 4 fill / break patronen. Korg's Auto Fill-functie kan een vulling toevoegen om een ​​natuurlijke overgang te maken wanneer u Variation slaat. En met de functie Chord Sequencer kunt u een snelle akkoordprogressie uitvoeren, en druk dan op een knop om het onmiddellijk te herhalen op een lus die u kunt solo over. Door op te treden als uw persoonlijke backing band, de Pa4X opent u tot creativiteit.
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Limburg


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 16005177 Meld aan Aanbod