Fender Mustang GT100- Outlet


sinds 17-7-2019 4:20:46

Grote foto fender mustang gt100 outlet muziek en instrumenten speakers
prijs: € 306
Locatie : Sint-niklaas  (Oost-Vlaanderen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De GT100 is werelds eerste wifi-uitgeruste gitaarversterker, waardoor het makkelijker is om de nieuwste updates te downloaden, toegang te krijgen tot fender-voorgeprogrammeerde presets en direct te verbinden met een community van andere creatieve spelers en muziekmakers zoals uzelf.
Verpakt met 21 klassieke versterkermodellen, alles van de beroemde '59 bassman tot modern metaal- en 47 verschillende effecten, de Mustang GT100 kan gemakkelijk klassieke tonen herstellen of gloednieuwe, nooit eerder hoorbare geluiden creëren.
Programmeer je geluiden in de studio op het grote full color LCD-display van de Mustang GT100 en breng ze met één hand naar het podium en zorg ervoor dat de meest realistische luisterervaring mogelijk is voor elk publiek, zonder dat ze in de controlekamer worden uitgenodigd. U kunt zelfs geluid van uw mobiele apparaat via bluetooth draadloos streamen.
Het toevoegen van handige controle op de kracht van de Mustang GT100 is de makkelijk te gebruiken fender tone app. U kunt de versterker niet alleen in real-time met één vinger bedienen, net als de originelen. U kunt de capaciteit van de versterker gemakkelijk upgraden, meer vermogen en voorinstellingen toevoegen zonder een enkele kabel te gebruiken of een soldeerbuis aan te sluiten. En u kunt de Mustant GT100 gemakkelijk aansluiten op het fender digitale ecosysteem voor het leren en delen.
Een amp voor elke etappe, de Mustang GT-100 is makkelijk voor elke speler, maar krachtig genoeg om over de hele wereld te gaan.
  KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.
Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.
 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Fender
 ● SKU (eigen artikel code): 231-0206-000


Kenmerken: Kopen in Sint-NiklaasKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22589182 Meld aan Aanbod